Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Misli poznatih...o psima
staro
  (#4 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:19
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Misli poznatih...o psima - 12.03.2007, 00:51

"Koska data psu nije dobročinstvo. Dobročinstvo je kada kosku podelite sa psom u trenutku kada ste podjednako gladni kao i pas."
Džek London, pisac

"Gledao sam tako svog psa Smokija i pomislio 'Kad bi bio malo pametniji mogao bi mi reći šta misliš,' a on me pogledao kao da kaže, 'Kad bi ti bio malo pametniji, ja ne bih morao ništa da kažem.'"
Fred Jungclaus

"Kada se Čovek probudio rekao je,
'Šta Divlji Pas radi ovde?'
A Žena je rekla,
'Njegovo ime više nije Divlji Pas,
već Prvi Prijatelj,
jer će biti naš prijatelj
uvek i zauvek.'" - Radjard Kipling, književnik i nobelovac

"Ako nekada pomisliš da si jako uticajna osoba, probaj da naređuješ tuđem psu.
kaubojska izreka

"I care not for a man's religion whose dog and cat are not the better for it." -
Abraham Linkoln

"Pitati sktivnog pisca šta misli o kritičarima je isto kao kada bi pitali Asking a working writer what he thinks about critics is like asking a lamppost what it feels about dogs." - Džon Ozborn, magazin "Time" 31. Oct. 77.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 31.03.2007 u 01:24.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice