|
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke -
09.05.2006, 02:12
Imaš antičku lepotu, ličiš mi na trojanskog konja.
Zamišljam tebe i sebe daleko od svih, čuje se cvrkut ptica, oseća se miris pokošenog sena, sunce neumorno prži naša tela, a mi i dalje OKOPAVAMO KROMPIR!
Nemoj se zezati sa mnom jer znam karate, judo, kung-fu, kick boxing... i još 47 drugih opasnih reči!
Ti si moje zlato, ti si moje srebro, vidim li te s' drugom slomiću ti rebro!
Možeš mi skinuti majicu, možeš mi skinuti grudnjake, pa ako baš moraš možeš mi skinuti i donji veš, ali molim te ostavi mi štipaljke na žici !!!
ZDRAVO, ja sam VANZEMALJAC što živi u vašem telefonu. To što sada stiskate su moja jaja, i sudeći po vašem osmehu, vidim da vam prija. MOLIM VAS PRESTANITE!!!!!
MUP vas obaveštava da vaša prijava zbog vožnje u pijanom stanju nije prosleđena sudu, jer ono u šta ste sinoć duvali..... NIJE ALKO -TEST!
Centar za govorne vežbe vam javlja da vam javlja, da vam javlja, da vam javlja, da vam javlja, da vam javlja da vas od početka javljanja jebe.
Nasmeši se, to je druga prelepa stvar koju umeš sa svojim usnama!
Like NIKE without AIR
Like TEDDY without BEAR
Like SKY without BLUE
Is MY HEART without YOU
Razgovaram sa foteljom, šarmiram televizor i doručkujem sa tosterom. Molim te javi mi se dok nisam započela ozbiljnu vezu sa usisivačem!
Telekom Srbija. Besplatno obaveštenje. Mobilni pretplatnik trenutno nije normalan. Potpuno je poludeo za vama!
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
|