Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja?
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 09.05.2006, 01:02

Iako sam slušala metal kad sam bila klinka, ja sam se oblačila i kao pankeri i kao metalci i kao šminkeri, a nekad kombinovala sve to zajedno Imala sam i hipi varijante Onda sam u srednjoj u početku furala isključivo kaubojke, 501 i jaknu sa resama dok se to nije raspalo. Onda su svi furali dizel fazon, a ja opet prešla na hipi, pa onda u darkere... maaaa kako ustanem ujutru raspoložena, tako se i obučem, a volela sam sve - i martinke i lenonke i crni kaputić i kaubojke i starke i uske pantalone i vijetnamku i teksas jaknu na koju mi je tadašnji dečko našio pleteni kaiš od gitare, na okovratnik i oko rukava i svoj ormar u jednom trenutku prepun crne garderobe i taaaaako

Roditelji su mi bili skroz hipi u glavama, tako da ih nikad nisu moje faze čudile, niti su mi branili da izađem na ulicu sa sve belim puderom i crnim kreonom na usnama

I sada se oblačim kako mi dune, i svašta mi se dopada, nevezano kojem se pravcu u muzici ta neka određena krpica "pripisuje".

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice