Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Alkohol mi u venama teče ~ Pijane kompjuterske skraćenice
staro
  (#14 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Alkohol mi u venama teče ~ Pijane kompjuterske skraćenice - 11.03.2007, 15:24

situacija: zove me bivša cimerka, tek je kupila komp...
cimerka: joj cimo, pojma nemam šta da radim, ne klikće mi miš.
moja malenkost: joj, pa ne znam ovako preko tekefona, može biti svašta. ajde prvo provjeri da li si kabl od miša ugurala u pravu rupu.
cimerka: pa naravno da sam miša ugurala u pravu rupu, zar ti sumnjaš u moje kvelitete.
moja malenkost: ne sumljam uopšte u tvoje kvalitete, ali to mi je prvo palo na pamet.
cimerka: tebi odmah guranje i rupe padaju na pamet.
moja malenkost: o seksu ćemo razglabati drugi put, a ti provjeri taj kabl opet i nazovi me ponovo.
cimerka me nije nazvala, prošlo je par sedmica, ja je pitam uzgred za kliktanje i miša, a ona meni: eee, ipak je bila kriva rupa. sad je sve u redu i miš klikće kao nenormalan.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice