Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vezivanje kravate - Nightmare or piece of cake?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 22:49
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Vezivanje kravate - Nightmare or piece of cake? - 11.03.2007, 13:17

Ja sam prvu svoju kravatu vezao negde 1997 i nisam je razvezivao do 2002. hehe.. shalim se .. Nekada sam radio posao koji je zahtevao noshenje karavate i naravno da nisam mogao da se smaram vezujuci je svaki dan iako sam koristio onaj najjednostavniji chvor, samo malo ga doteravshi da izgleda kolko tolko simetrichno i kulturno, mada sam je naravno i razvezivao s vremena na vreme da se ochisti (i odmori). Noshenje odela na poslu prestalo je sa datim poslom i par godina kasnije kada je trebalo obuci odelo za neku svadbu opet je palo trazzenje ovih shema... Svidja mi se ovo kako su krstili windsor knot u kont Onda bi zzena koja ti vezuje kravatu mogla bit kontesa?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 11.03.2007 u 13:22.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice