Tema: Rodbina
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Rodbina
staro
  (#14 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Rodbina - 10.03.2007, 02:53

Moja mama ima jednu, a tata dve sestre.
Sa tetkinom decom (sa mamine strane) nisam preterano bliska, ali zato od tatinih sestara deca (njih 5) i ja smo kao klinci na raspustima non-stop bili zajedno kod bake na selu. Baš smo se lepo slagali i družili. Sada iako smo stariji,neki i udati/oženjeni imaju i svoju decu u dobrim smo odnosima, mogu reći posećujemo se svakodnevno, živimo blizu jedni drugima. Srećna sam zbog toga
A onu dalju rodbinu vidjam na svadbama, sahranama, nekad i ne znam koje ko, sramota , ali nekako se to razrodilo, pa kad se vidimo, nekako ni ne osećam nešto prema njima, jer ih i ne doživljavam kao svoju rodbinu.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice