Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prijatelji stari gde ste?
staro
  (#7 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimumla femme je dostigao maksimum

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Prijatelji stari gde ste? - 09.03.2007, 21:05

Imam prijatelja na sve strane, i jako mi je zao sto se retko cujemo, ali se nekako ta nit medju nama nikad ne pokida. Uvek neko nekog iznenadi, pa makar i nakon godinu dana (ili vise)! Ali taj period koji se ne vidimo ili ne cujemo uopste ne utice na nase prijateljstvo, jer kad sednemo uz kafu, prica ide sama od sebe, kao da se nismo ni rastajali.
Imam drugaricu koja se odselila iz mog grada pre 15 godina (ja sam znaci tad imala 12 godina). Nismo se videle svo to vreme, ali smo se cule s vremena na vreme - prvo pismaima, pa telefonom, pa sms-om, pa preko interneta... odrzavale smo kontakt i eto, nakon toliko godina konacno se i videle prosle godine kad me je pozvala na njenu svadbu!!! Dakle, fizicka prisutnost nije nuzna da bi prijateljstvo opstalo!

(ufff, ja sam malo prosirila temu)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice