Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#15 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 12:09
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Moja Prica - 07.03.2007, 15:05

Jaroslav je smatrao da je danasnja moda rezultat zavere pedofila. Ko bi nego pedofili onako utezao devojcice od cetrnaest da bi licile na zene, i zene od cetrdeset da bi licile na devojcice od cetrnaest. Ili se mozda radi o pederima, oni bi da od zena naprave decake.
Izlozio je svoju pretpostavku jendoj manekenki. Nije ona bila bas top model, ali se slikala za reklamne foldere poznatih robnih kuca. Ipak, bila je ambiciozna i nadala se vecem uspehu.
Recimo, ove plitke pantalone, nisu li ih smislili zapadni pedofili da bi napakostili zenama sa Mediterana, koje su kao sto je poznato dole malo deblje za razliku od svojih severnih sestara?
Nije li moda jedno oruzije u ratu zapada protiv islama? Upita je Jaroslav.
Ne znam, odgovori manekenka. Ono sto znam jeste da sam sinoc pojela kuglu sladoleda i sada moram zbog toga da pretrcim izmedju 14 i 16 kilometara ne bih li odrzala liniju.
Moram da idem rece logorasici slicna devojka i otrca. Jaroslav ostade da se cese. Nesto tu nije stimalo, nesto krupno, i pored sve ociglednosti njemu neshvatljivo i nepoznato.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice