Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke
staro
  (#83 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:57
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 04.03.2007, 20:53

Ne volim sto te volim, pa te molim da ako i ti mene volis, da me ne volis vise (a ni manje).

--------------------------------------------------------------------------------
nocas nisi pored mene kako zivot mracnom stranom moze da krene, nasa ljubav gubi smisao, samo nemir i u glavi caruje misao, da li spavas il si budna ova noc je tako cudna... strah od tuge i samoce, mozak nece ali moje srce te hoce i tablete za smirenje puna saka dal je doza dovoljno jaka a ti spavas il si budna ova noc je tako cudna i nestvarna.... ova je noc bez sna a pakla cigareta prazna je, prazne su ulice, ispijen sam do dna i ispocetka mora pocinje padam sa stolice... ti si me zavela, bio sam srecan kraj tebe ja dok ne nisi do ludila dovela, kako da sacuvam zivot taj.......

--------------------------------------------------------------------------------
ne volim te, nit sam te ikad volio, na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor, bio sam mlad i totalno zagorio, tako je valjda sve to krenulo....

izdajem danas, izdajem te sutra iza svakog coska, svakog novog jutra. pozeli mi srecu veceras na zuru, da u tami nadjem novu avanturu. od jednog, do drugog, znam to nije sreca, al bitango moja od tebe sam veca, izdajem te nocas, al ti nemoj da patis, kad god budes htijo mozes da me vratis...

Ako imas veliko dupe to moze biti vrlo jebena stvar.

Prodajem kravu!
Uvoz iz Holandije, aluminijske kopite, spusteni rogovi, presla sedam duluma, trosi dvije bale dnevno. Vime-6.
Povoljno moze zamjena!

Dosla casna sestra kod ginekologa i kaze, doktore meni izlaze svete slicice iz nje. Nakon pregleda kaze doktor to nisu svete slicice nego etikete od banana.

Ja sam profesionalni pisac! Upravo pisem,, novi telefonski imenik"! Das mi tvoj broj?

zelis poklon?
zatfori oci.....
1...
2...
3...

evo sad...

evo...

eee...

kurac poklon! Sto nisi zatforio oci??!!

Uzmi me kad hoces ti,
barem mene mozes uvjek imati,
hajde doci da se srce napije,
reci sta ce meni zivot bez tebe

Policija vas moli da nakon ovog izvestaja nosite naocare i danju i nocu jer smo ustanovili da vase oci kradu sva srca u gradu.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice