Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prvo Republika Srpska, a sad i Crna Gora... širimo se u "svet"
staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Prvo Republika Srpska, a sad i Crna Gora... širimo se u "svet" - 04.03.2007, 17:10

Citat:
sladoledzija kaže: Pogledaj poruku
Jedino mi ova cena za bežični internet nikako nije jasna, kad mislim da telekom toliku sumu nije uložio u internet u srbiji od kad postoji.
Pa upravo to!

Citat:
Inače ovolike cifre i interesovanje za telekomunikacije i nisu čudo, ako se uzme potencionalni profit koji se može izvući.
Nemam ja ništa protiv investiranja. Investicije u druge zemlje su nešto sasvim normalno, ali mi se čini da prvo treba da sredimo stanje kod nas, pa da onda pričamo o enormnim ciframa i ulaganju u druge države, teritorije... ili šta god.

Hajde da bar svim domaćinstvima u Srbiji obezbede tehničke mogućnosti za ADSL, pa neka se onda šire gde god žele...

Povratak na vrh stranice