Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid
staro
  (#25 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid - 02.03.2007, 22:56

-Pa naravno, Srbija i nije ucestvovala u ratu, NE! A i do dela za koji je Srbija proglasena krivom ne bi doslo da je gospodin Mladic isporucen pravo u Hag, a dokaz su izjave nasih zvanicnika da su vlasti (ove nove "demokratske")znale gde se nalazi (ili kako sam ja razumeo presudu). Ta presuda nista ne obavezuje, nego u smislu: bilo bi lepo kada bi Srbija donela rezoluciju, ili sta god, kojom osudjuje zlocin (genocid) u Srerenici.
Sta je moj problem: DSS, Naime jos 2005 smo istu pokusali da donesemo, ali se razvodnjila do osude svih zlocina, mislim, trebala nam je rezolucija da smo protiv zlocina. Koji je sud legalan-legitiman, sva tri imaju svoju namenu, ovaj Karlin je morao biti, kao sto smo i mi ismislili specijalan sud, dakle namenski, a to sto ga uz nas ne priznaju i neki ruski disidenti, visoki predstavnici Irana, Sirije i pojedini "slobodni" intelektualci nije nista naspram ostatka sveta.
Pitanje: Da li bi (imenom i prezimenom) Ratku Mladicu trebalo da se sudi zbog zlocina (evidentni i potvrdjeni), na jedinom mestu gde je to moguce I da li bi Srbija trebalo da se ogradi od navedenih zlocina izglasavajuci jednu rezoluciju za jedno popodne. I sta onda, idemo dalje.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice