|
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid -
02.03.2007, 22:56
-Pa naravno, Srbija i nije ucestvovala u ratu, NE! A i do dela za koji je Srbija proglasena krivom ne bi doslo da je gospodin Mladic isporucen pravo u Hag, a dokaz su izjave nasih zvanicnika da su vlasti (ove nove "demokratske")znale gde se nalazi (ili kako sam ja razumeo presudu). Ta presuda nista ne obavezuje, nego u smislu: bilo bi lepo kada bi Srbija donela rezoluciju, ili sta god, kojom osudjuje zlocin (genocid) u Srerenici.
Sta je moj problem: DSS, Naime jos 2005 smo istu pokusali da donesemo, ali se razvodnjila do osude svih zlocina, mislim, trebala nam je rezolucija da smo protiv zlocina. Koji je sud legalan-legitiman, sva tri imaju svoju namenu, ovaj Karlin je morao biti, kao sto smo i mi ismislili specijalan sud, dakle namenski, a to sto ga uz nas ne priznaju i neki ruski disidenti, visoki predstavnici Irana, Sirije i pojedini "slobodni" intelektualci nije nista naspram ostatka sveta.
Pitanje: Da li bi (imenom i prezimenom) Ratku Mladicu trebalo da se sudi zbog zlocina (evidentni i potvrdjeni), na jedinom mestu gde je to moguce I da li bi Srbija trebalo da se ogradi od navedenih zlocina izglasavajuci jednu rezoluciju za jedno popodne. I sta onda, idemo dalje.
|