Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Promena imena grada Zrenjanina
staro
  (#11 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
Odgovor: Promena imena grada Zrenjanina - 02.03.2007, 22:11

Живео сам у Зрењанину годинама, јако волим тај предивни мртви град. По мени треба мењати име, и то искључиво у Петровград. По Краљу Петру Првом Ослободиоцу који је ослободио српске земље, који је водио Србију кроз њено најбоље раздобље, који је заслужио да се један град зове по њему, чији споменик стоји у центру Петровграда. Аргументи типа "на ово смо се навикли" су ми увек ишли на живце. Навићи ћете се онда и на ово. Или приче типа "има већих проблема". Па нико није рекао да све остало треба да стане и да се не решава док се име не промени.
Ја сам против било каквог референдума, гласања - једноставно да скупштина општине донесе одлуку о враћању имена Петровграду. Нису ни комунисти спроводили референдум кад су га укидали.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice