Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Putovanje koje nikad necu zaboraviti...
staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:22
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Putovanje koje nikad necu zaboraviti... - 02.03.2007, 20:42

Necu zaboraviti moje prvo putovanje u Kanadu. Necu da spominjem datume, da ne pomislite da sam matora
Od N.Sada do Sofije autobusom. Tu se upoznajem sa dve devojke, jedna iz BG-a i jedna iz N.Sada. Na aerodromu u Bugarskoj smo trebali da cekamo na let za Toronto oko 2 sata, tih 2 h se pretvorilo u 10 sati. Letnje doba, u aerodromskoj sali, sparina, curi znoj sa tebe, nervoza raste - ja pogotovo nervozna, jer do tada nisam nikada letela.
Malo mi bila frka od uzletanja. Konacno se ukrcavamo, polecemo - mene od straha, vade ispod sedista, tese me, ja bela ko krpa, hocu da se onesvestim. Bem ti i Kanadu i avion - psujem u sebi. Posluzuju veceru - a jaaaa - daj kesu. Kakva vecera, spustaj ovo cudoviste na zemlju - OCU KUUUUUCCCIIIII. Posle oko 5 sati letenja, vreme (ko uz ***ac) se narogusilo. Lellleeee - turbulencije. Ja ni ziva ni mrtva. One dve poznanice me hrabre, kako su turbulencije normalne, pogotovo kada se leti kroz oblake, i takve gluposti.
Konacno posle oko 11 sati letenja, slecemo u Toronto, koje je bilo vrhonac svega. Nisam znala da potrefim vrata.
Eto to je moje prvo iskustvo sa letenjem. Od tada sam letela puno puta, ali i dan-danas mi radi utroba kada sednem u avion

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice