Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid
staro
  (#24 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid - 02.03.2007, 16:11

Citat:
Pcela ubica kaže: Pogledaj poruku
Hahha... Izvini onda, sad je samo ispalo kako se bespotrebno razmećem svojim "znanjem".
Ma super si ti gari, dolaze ti oni drekavci na Exit.

Citat:
Ali, svejedno, činjenica je da mnogi ljudi te sudove mešaju.
Slažem se.

Citat:
Inače, kao što sam tamo i pisao, iako je, pravno gledano, praktično bilo nemoguće da Srbija po toj smešnoj tužbi bude osuđena, ja sam se takođe plašio toga da svetska politika neće dozvoliti MSP-u da donese valjanu presudu. Ipak, preveliki je ulog bio u igri, jer oslobađajućom presudom odjednom bi se srušila čitava ona propagandna piramida koja je petnaest godina gradila priču o Srbiji kao agresoru i genocidnoj državi. I baš zato što je MSP uspeo svemu tome da se odupre i da donese presudu koja je u skladu s pravom, zato je u mojim očima porastao do besvesti.
Znaš kako, teško će ova presuda neutralisati 15 i više godina medijske propagande o zlim Srbima.

Ja i dalje verujem da sve ima svoju cenu i da je ova presuda donešena sa razlogom, a ne po pravdi Boga.

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice