Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: (Ne)Pismenost
staro
  (#16 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: (Ne)Pismenost - 06.05.2006, 11:39

ovo da mi je netko pricao, ne bih mu vjerovala, ali meni se desilo, pa mi je opet tesko da povjerujem. dakle, u onim mojim studentskim danima, davala sam casove engleskoga. i tako, krenem da dajem casove jednom klincu koji je tada isao u 8 mi razred. njegova mama mi ga je u pocetku nahvalila, kako on ide na casove jos od 4 razreda, bla, bla, samo mu treba mala pomoc. i ja sad u startu skontam da mali onda garant zna englrski bolje nego ja. i tako, krenemo mi polako sa casovima, pa vidim da mali pojma nema. ne znam bas gdje je problem, i ja mu jednom uvalim blic da mi procita tekst (na srpskom) i skontam da mali srice, tj. jedva cita, a pri tom ni ne zna sta je procitao. tu mi je vec sve bilo jasno, ali je bilo kasno da se ispravljaju krive drine, na kraju je imao 4 iz engleskog (naravno, naduvana ocjena, ucili smo napamet, jer samo je na kraju krajeva njegovima i bila ocjena bitna).
ne kazem da svatko mora imati petice, ali da netko u 8 om razredu ne zna citati, e to mi bas nije jasno. a ne vjerujem da je taj klinac usamljen slucaj. i koga okriviti; roditelje, skolu, njega samog ili sve to zajedno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice