Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Omiljeni filmski žanr
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Omiljeni filmski žanr - 02.03.2007, 05:04

Volim kvalitetan film bez obzira na kategoriju, ali eto najređe ću se uhvatiti za akciju. Nije da ih zaobilazim u širokom luku, ali ona najmanje ima da mi ponudi od onoga što tražim od filma. Volim da vidim maštu, neograničenu mogućnost izražavanja (kakvu imaju SF filmovi i horori), trud, tj kako neko nešto nepoznato vidi. Volim dobru zajebanciju, sarkazam, dobro režirane scene, dobre priče, intrigantne filmove... volim one koji ne mogu nigde da se svrstaju, filmove o svakodnevici, životu (drame, ljubavni...), one koji deluju kao bensedin na mene (animirani)... a volim i one koji mi stimulišu mozak... dooobre trilere. Volim i erot'ku ba

Baš volim film

Specijalno one koji imaju spojeno više originalnih elemenata po mom ukusu i kameru i muziku i scenu i trip onoga ko je film pravio

Jebote, ja ne znam za šta da glasam

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice