Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mešanje roditelja
staro
  (#7 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Mešanje roditelja - 02.03.2007, 00:45

moji roditelji su bili, a i danas su, uvek uz mene da me pre svega podrze i pomognu mi. nekad mislim da su me cak i previse stitili. naravno da je dobro kad su roditelji uz tebe, ali ume da ima i kontra-efekat, jer tesko je kad te zivot baci u neku priliku kad sve moras sam, bez mame i tate.
sad, imam svoj zivot, ali sam ostala bliska sa njima, narocito sa mamom. u stanju smo da pricamo satima... naravno da gundja, da joj se ne svidjaju neke stvari koje radim, ali ja je pustim da kaze sta ima, ako je kritika u redu, prihvatim je, ako nije ja teram po svom ... na kraju se i ona pomiri sa tim, i opet zivimo u ljubavi!
u svakom slucaju, lepo je biti blizak sa roditeljima, ali treba se izboriti za izvesnu samostalnost! narocito ih spreciti da se mesaju u intiman zivot, tj. u odnos sa decom ili partnerom, jer iako namera moze biti plemenita, rezultat je cesto porazavajuci!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice