Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Bombardovanje 1999.
staro
  (#22 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 20:35
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Bombardovanje 1999. - 01.03.2007, 22:49

Ako je do ozbiljnog komentara, bilo je strasno, neopravdano agresivno, sa nekim opravdanjima, nerazumljivim za nase shvatanje krivice i kazne.

A mi , narod, cudo!
Sa jos neizvetrelim mirisima baruta, od '91, koji su mnogi omirisali, pa i ja, provodili smo neke lude dane, nepoznate i poznate strahove suzbijali svakodnevnim zamajavanjima, u smislu: prodje jos jedan dan.Jedne nedelje ja na tamicenju u ribolovu, Kup mira. Nad jezerom mesavina zvukova aviona, koji prelecu, povremena stvarna grmljavina bez kise. A kuci vest, ako smo jos imali mesta u sebi za vest; Bombardovan Varvarin, dosta civilnih zrtava, tuga sta reci drugo, pa majku mu, sto Varvarin i to na praznik, ali pitanja, kome pitanja?
Ili pocetak bombardovanja, jedne noci rezak zvuk aviona, i onda bam, bam, i verujte mi jeknu zemlja. Vesti na Palmi+, srusen most preko Dunava, kod Smedereva,kao slomljena gazela na dva dela.A koliko dana i noci, u ribolovu provedoh pod njim, suze...
Imali smo srecu da sve to prezivimo, nazalost mnogi nisu, i to nas obavezuje da se setimo njih.
Istorija se poigrala sa nama, spakovala nam je sve u nepunih petnaest godina nesto sto se neki put desavalo za 200godina. Pricajmo o tome i zabelezimo ocevidci smo ZIP istorije.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice