|
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid -
28.02.2007, 23:44
Iskreno iznenadjen sam ovakvom presudom. Vec nam je svima i vise nego jasno da je sam Haski Tribunal politicka a ne pravna tvorevina. Samo sve mi nesto mirise da ovim pokusavaju da Srbiji bar malo ublaze nezavisnost Kosova i Metohije. No nadam se da nije tako, mozda je konacno i srpski lobi poceo da funkcionise.
No presuda kakva god bila znano je da ce ici na stetu BiH. Ionako podjeljena i uveliko nefunkcionalana BiH nije nikako mogla da dobije odluku koja ce zadovoljiti sve strane. Srbi su naravno prizeljkivali nesto ovako dok bosnjacka strana svakao nije. No ionako nismo navikli da nam u prvom planu bude nedaj boze ekonomski napredak i pokusaji da se uhvati korak za vec daleko odmaklim Svijetom. Sad su nam ponovo dali dozu velikopotrebnog patriotizma. Narodni dusebriznici i te kako ce imati o cemu da pricaju pa najmanje narednih godinu dana, a ko ga jebe sto nemamo para da kupimo djeci sav potreban materijal za skolu.
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
|