Tema: Ekskurzija
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ekskurzija
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ekskurzija - 28.02.2007, 19:12

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
E, taj spisak stvari koje su spakovane je i učiteljica spominjala, i ja sam se smejala Pitala sam je kako da napišem...roze čarapice sa cvetićima
gaćice sa medama ?
Ma, jok, samo pišeš uopšteno... gaćice - pa koliko komada, čarapice - pa koliko komada... eventualno ubaciš za dukseve da su na rajsferšlus ili sa kapuljačom, ili boju pantalona, al' ima i onih roditelja koji do detalja pišu šta je nacrtano na stvarima

Samo je naučiš šta je njeno, neka učestvuje sa tobom u pakovanju obavezno i u raspoređivanju, mora da zna šta će tamo da nađe kad otvori kofer. Gde god misliš da treba stavi joj inicijale, meni su peškiri specifični pa sam zato to navela, šta ima da se briše makar i slučajno sa tuđim... Ako se ne snalazi sa stvarčicama, možeš da joj i ušiješ na svaki komad iznutra po končić određene boje i da joj kažeš da će tako znati da je njeno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice