Tema: Mikrotalasna
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mikrotalasna
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Mikrotalasna - 27.02.2007, 23:14

Imam mikrotalasnu i za kokice je zakon.

Međutim, protiv sam podgrevanja hrane, pa je zato ne volim Sećam se eksperimenta na miševima koje su podelili u tri grupe, od po 50 mišića u svakoj. Prvih 50 je hranjeno sveže kuvanom hranom, za drugih 50 je hrana ostavljena da se ohladi 20 minuta, pa onda podgrevana i data im za jelo, a za treću je hlađena 5 sati pa su ih onda hranili podgrejanom.

Miševi koji su hranjeni podgrejanom hranom umrli su od raspadanja tkiva, kod nekih se i jednjak razdvojio. Ostali su preživeli i bili potpuno zdravi. Podgrejano jelo ne samo što je bezvredno nego je i štetno, beskorisna namirnica, balast.

Da je lakše - lakše je, da je brže - brže je... ali ja nešto vidim da smo sve bolesniji i bolesniji od kako je stvari koje nam život "olakšavaju" i mišljenja sam da da je sreće da svi još uvek kuvamo na staroj dobroj vatri, ne jedemo podgrejano i slično, bolnice bi bile prilično puste...

Šteta što se i ja toga ne pridržavam kako treba, ali se trudim

Zato i nemam nijedan recept

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice