Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Brat i sestra s četvoro dece na sudu traže brak
staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.12.2008 23:51
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Brat i sestra s četvoro dece na sudu traže brak - 27.02.2007, 19:29

Cekajte,stanite malo...
Njih dvoje su se upoznali pre samo 6 meseci8kad su se zavoleli) i nije cudo sto se ne dozivaljavaju kao brata i sestru,mislim s te tacke gledista razumem budjenje osecanja i odnosa...
Ostalo jeste za osudu ali takvih stvari ima koliko ocete samo se o tome ne prica

Mislim moglo se desiti i da se ne upoznaju kao brat i sestra da se sretnu u kaficu i vencaju,ko bi znao da su najrodjeniji,a majka vec umrla,niko...

Zato sma ja za to da se vanbracna deca,ostavljena deca i sl primeri upoznaju sa svim stranama porodice,nek se zna ko je kome rod jer i trece koljeno je rod a ne samo prvo

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice