Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Brat i sestra s četvoro dece na sudu traže brak
staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 04.01.2009 16:33
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Brat i sestra s četvoro dece na sudu traže brak - 27.02.2007, 19:14

Meni obavezno kada pročitam neki naslov poput ovog prostruji kroz glavu jedno jedino pitanje: "Kako je moguće da neko svog najrođenijeg uopšte doživljava na sexualni način?". Evo, većina vas ima rođenog brata ili sestru, pa sami recite da li biste ih mogli uopšte zamisliti kao sexualnog partnera?! Ajde, u ovom konkretnom slučaju ovo dvoje nije odraslo zajedno, pa samim tim nisu ni mogli stvoriti taj bratsko-sestrinski pogled jedno na drugo, ali i dalje ne mogu da shvatim da neko nema dovoljno mozga u glavi da shvati da će izroditi mentalno obolelu decu koja će zbog toga patiti ceo život, dok će i oni sami patiti sa njima. Da se sterilisao odmah i nakon toga zatražio brak, ja bih možda i imala razumevanja za takav slučaj, ali na ovakav način... teško! I ne priznajem izjave poput "ljubav se jednostavno dogodila", "mi tu nismo mogli ništa"... to su priče za malu decu.

Povratak na vrh stranice