Tema: Secam se..
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Secam se..
staro
  (#8 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 13:06
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Secam se.. - 27.02.2007, 14:42

1987. negde u leto, sam bio kod majstora da popravim motor, kada sam krenuo kući prema meni je išao čovek na biciklu, sa puštenim rukama i nogama i nekako neljudski mumlao...izmakao sam se i čovek je sleteo u jarak od betona i rascopao sav nos, čudno se grčeći. Naravno bio je to napad padavice. Izvukao sam ga na travnjak i povremeno proveravao da li mu je jezik na mestu. Tuda su prolazili momak i devojka, stariji jedno deset godina od mene, sređeni za grad. Ja sam viknuo momka da mi pomogne, na šta je on došao i rekao mi da je lekar. Pomislio sam: ''Huh, ima Boga!''. On pogleda onog jadnička koji se još uvek tresao i vikne na njega:''Jel imaš EPI...Jel imaš EPI!!!'', ovaj se naravno samo grčio i bio skroz odsutan. Devojka od ''likčine'' je samo po koji put bacila pogled. Nakon vikanja dasa obuhvati ribiolu oko pojasa i odoše ne osvrćući se. Tip padavičar se i dalje tresao.
Na kraju se sve dobro završilo, zvao sam hitnu od majstora, padavičaru su skrpili njonju, a ja bio bogatiji za interesantno iskustvo a da nisam još imao punih 17 godina.

E, tog upicanjenog smrdeža, koji je tvrdio da je lekar - mi se čini da sam video pre nekih pola sata kako silazi sa urgentnog centra...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice