|
Odgovor: Secam se.. -
27.02.2007, 14:42
1987. negde u leto, sam bio kod majstora da popravim motor, kada sam krenuo kući prema meni je išao čovek na biciklu, sa puštenim rukama i nogama i nekako neljudski mumlao...izmakao sam se i čovek je sleteo u jarak od betona i rascopao sav nos, čudno se grčeći. Naravno bio je to napad padavice. Izvukao sam ga na travnjak i povremeno proveravao da li mu je jezik na mestu. Tuda su prolazili momak i devojka, stariji jedno deset godina od mene, sređeni za grad. Ja sam viknuo momka da mi pomogne, na šta je on došao i rekao mi da je lekar. Pomislio sam: ''Huh, ima Boga!''. On pogleda onog jadnička koji se još uvek tresao i vikne na njega:''Jel imaš EPI...Jel imaš EPI!!!'', ovaj se naravno samo grčio i bio skroz odsutan. Devojka od ''likčine'' je samo po koji put bacila pogled. Nakon vikanja dasa obuhvati ribiolu oko pojasa i odoše ne osvrćući se. Tip padavičar se i dalje tresao.
Na kraju se sve dobro završilo, zvao sam hitnu od majstora, padavičaru su skrpili njonju, a ja bio bogatiji za interesantno iskustvo a da nisam još imao punih 17 godina.
E, tog upicanjenog smrdeža, koji je tvrdio da je lekar - mi se čini da sam video pre nekih pola sata kako silazi sa urgentnog centra...
Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči
|