|
Odgovor: Danasnji vic -
27.02.2007, 11:09
Umre Stanoje i ode kod sv. Petra.
Stanoje: ''Otkud ja ovde? Ko si ti?''
sv. Petar: ''Ja sam Sveti Petar, a ti Stanoje si preminuo u snu...''
Stanoje:''...Ali kako, pa nisam se pošteno ni oprostio od porodice, od supruge...Molim te pruži mi još jednu šansu, jel može?''
sv. Petar:''Mogu da te vratim svet živih još jednom, ali ne u čovečjem obliku, recimo mogao bih da te vratim kao psa, da se oprostiš sa svojima?''
Stanoje:''...Nemoj kao psa, moji ne vole pse...Ali, imamo kokoške, da li možeš da me vratiš kao kokošku?''
sv. Petar:''Mogu!'' i pukne prstima, a stanoje se nađe prekriven perjem i okružen drugim kokoškama u pilićarniku. Ubrzo mu priđe petao i upita ga:
''Ti si nova ovde? Kako se osećaš?''
Stanoje-kokoška:''Super, samo što osećam neku vrstu jakog pritiska, kao da ću da puknem?''
Petao:''Aaaa, pa to je zato što si ti kokoška, a kokoške nose jaja, slobodno se opusti i snesi jaje, pritisak će nestati.''
Stanoje-kokoška se oppusti i iz njega izađe njegovo prvo jaje. I oseti Stanoje-kokoška nešto što nikad ranije nije osetio, a što se zove materinska ljubav, prema svom jajetu i taj osećaj topline ga svog ispuni. Ubrzo za prvim snese on i drugo jaje kada začuje glas svoje supruge: ''BUDI SE STANOJE, VOLUSINO JEDNA, ISRO SI NAM SAV KREVET!!!''
Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči
|