Tema: Danasnji vic
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#373 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 29.12.2008 11:42
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Danasnji vic - 27.02.2007, 11:09

Umre Stanoje i ode kod sv. Petra.

Stanoje: ''Otkud ja ovde? Ko si ti?''
sv. Petar: ''Ja sam Sveti Petar, a ti Stanoje si preminuo u snu...''
Stanoje:''...Ali kako, pa nisam se pošteno ni oprostio od porodice, od supruge...Molim te pruži mi još jednu šansu, jel može?''
sv. Petar:''Mogu da te vratim svet živih još jednom, ali ne u čovečjem obliku, recimo mogao bih da te vratim kao psa, da se oprostiš sa svojima?''
Stanoje:''...Nemoj kao psa, moji ne vole pse...Ali, imamo kokoške, da li možeš da me vratiš kao kokošku?''
sv. Petar:''Mogu!'' i pukne prstima, a stanoje se nađe prekriven perjem i okružen drugim kokoškama u pilićarniku. Ubrzo mu priđe petao i upita ga:
''Ti si nova ovde? Kako se osećaš?''
Stanoje-kokoška:''Super, samo što osećam neku vrstu jakog pritiska, kao da ću da puknem?''
Petao:''Aaaa, pa to je zato što si ti kokoška, a kokoške nose jaja, slobodno se opusti i snesi jaje, pritisak će nestati.''
Stanoje-kokoška se oppusti i iz njega izađe njegovo prvo jaje. I oseti Stanoje-kokoška nešto što nikad ranije nije osetio, a što se zove materinska ljubav, prema svom jajetu i taj osećaj topline ga svog ispuni. Ubrzo za prvim snese on i drugo jaje kada začuje glas svoje supruge: ''BUDI SE STANOJE, VOLUSINO JEDNA, ISRO SI NAM SAV KREVET!!!''

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice