Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih...
staro
  (#4 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 27.02.2007, 09:34

Moj sin je imao ceste upale grla, problem sa sluhom, slabo je klopao... Pa kad je imao 3,5 godine, operisali smo krajnike. Operacija traje nekih sat vremena (sve ukupno), u bolnici smo bili 3 dana.Nije nista strasno, pogotovo ako dete pre toga dobro pripremis.
Malo mi je samo bilo strasno kad se budio iz anestezije, pa sav onako pogubljen ustao i zagrlio me kao da me nije video mesec dana, a sve ostalo je proslo bez ikakvih problema. I otada mi se dete preporodilo. Znaci, izvadili krajnike, to leto ga odveli na more i posle toga se bas dugo nije razboleo. Cak mislim da je prosla cela godina bez bolesti.

Preboleli smo i boginje... moji su bili istackani od glave do pete. I to prvo dobio sin, pa kad je posle dve nedelje proslo njega, dobije cerka.

Cerka je sa 5 meseci imala zapetljanje creva. Jedva smo se iscupali zato sto se zakomplikovalo.
Posle toga mi svaka decija bolest dodje kao macji kasalj.

A kako se izboriti? Decije bolesti k'o decije bolesti. To se sve prelezi.
A kad je u pitanju operacija...
Mislim da je najvaznije ne pokazati pred detetom da postoje strah i strepnja.
I stalno im pricati.
Mene su u bolnici prozvali DraganA Lakovic. Nisam prestajala da pricam i pevam, cak i kad su spavali.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice