Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih...
staro
  (#3 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:25
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 27.02.2007, 04:08

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Ne znam da li si Kikija vodila da čuješ još neko mišljenje, ali ako ima česte i teške upale, ako je bolestan dosta, ako su krajnici veliki i ometaju disanje, ako su zagnojeni, svakako da im nema spasa.

Ne znam pod kolikim mu je infekcijama taj treći krajnik pa je potrebno odstraniti ga (jer danas postoje i lekovi koje to limfoidno tkivo skupljaju pa olakšavaju disanje), ali da znaš da je operacija laka i brza i ne ostaje se dugo u bolnici, ne bi trebalo duže od jedan dan Taj treći može ponovo da se pojavi ali to ne znači da operacija nije uspela već da organizam sam pravi to tkivo na tom mestu jer hoće da ga ima. Ne znači ni da treba operaciju ponoviti. Samo ćeš mu i malo kasnije zbog toga što nema taj treći paziti uši

Problematičan je samo treći krajnik, zbog koga teško diše u snu - ili mi tako deluje, imam utisak da se guši, mada nije tako...
Lokalni pedijatar je odmah konstatovao da je oboleo treći krajnik i da je to normalno za dečicu njegovog uzrasta...
Na Institutu su samo potvrdili i zakazali intervenciju...
Hvala na savetu i pomoći... Mnogo znači... Nešto slično mi je rekla i Najgora...
Samo što smo se ''iščupali'' iz zapaljenja pluća, sada imamo ovaj ''problemčić''..

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice