Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Noćne polucije
staro
  (#27 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Noćne polucije - 26.02.2007, 18:49

e, da. sjetila sam se jednog sna gdje je skoro bilo seksa (ali kad vam kažem s kim ga je trebalo biti, i bolje da ga nije bilo). dakle, ja sa društvom u gradu, kad pored nas ležerno prolazi dzekson majkl (odakle se on stvorio, pojma nemam). kad ono svi u glas: buhuuu, eto ga pederčina. u tom momentu, ja skočim, kažem e baš nije, sad ću da ga smuvam (mislim, jeste san, ali i meni svašta padne na pamet). ja za džekicom, kažem mu da ovi misle da je on pederčina,a on meni: ma nisam, da idem sa njim da mi pokaže. ja pohitala sa njim u neku oronulu zgradu, on otvara vrata, kad ono unutra hotel sa pet zvjezdica, ponudi me čovijek pićem, i ja se probudim, na svu sreću. (da se nisam probudila na vrijeme, ovo bi već uletilo u domen horora)

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice