Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Bombardovanje 1999.
staro
  (#21 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
Odgovor: Bombardovanje 1999. - 26.02.2007, 15:22

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Iskreno, ja sam se baš lepo zabavljala u tom periodu. Čitavo bombardovanje provela sam u gradu kog su od milošte prozvali "Klintongrad", jer ni jedna jedina bomba nije pala u grad. Uglavnom, svi znaju o kom gradu je reč.
Hhahahah... Kod mene je bilo malo drugačije. Naime, ja sam samo prvo veče NATO agresije proveo u jednom od klintongradskih podruma, a već ujutro su matori sestru i mene spakovali i odveli nas kod babe i dede, u jedno malo selo u južnom Banatu. Da budemo na sigurnom. Međutim, jednog dana, posle dve ili tri nedelje, dok smo svakodnevno slušali vesti o tome kako naš grad bombe samo zaobilaze, to malo selo u kom sam se ja sakrio je 'ladno... bombardovano. Ono, ništa strašno, samo jedna raketa, vojska se uštekala s radarom tu negde, pa je selo popilo tomahavk, ali popucali su prozori i sve se treslo... Nije bilo nimalo naivno. I tako smo posle nekog vremena ipak odlučili da se vratimo tamo gde je zaista bilo bezbedno, u Klintongrad.

Što se same NATO agresija kao istorijskog događaja tiče, ostaće crnim slovima upisano u svetskoj istoriji kao jedna sasvim nelegalan i nasilnički čin agresije nad jesnom suverenom državom.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice