Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Promena imena grada Zrenjanina
staro
  (#9 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
Odgovor: Promena imena grada Zrenjanina - 26.02.2007, 15:10

Ja sam za to da se održi referendum, pre svega zbog toga da bi se ova stvar već jednom stavila ad acta i da bi se prestalo večito naklapati o njoj kad god je predizborna kampanja ili kad, kao što rekoste, treba Zrenjancima skrenuti pažnju sa toga da se svaki dan truju sopstvenom vodom i da im Begejom plivaju ribe koje su mutirale. Jednostavno, neka reč građana presudi i gotovo. Na referendumskom listiću neka budu i Zrenjanin i Petrovgrad i Bečkerek, pa koji dobije najviše glasova.

Ako još uvek budem Zrenjaninac kada se to bude dešavalo, glasaću za Petrovgrad. Naravno, apsolutno se slažem sa svim argumentima da je i taj naziv ideološki, kao i da praktično nikad nije zaživeo, ali između ova tri biram njega, pa... Zaživeće. Čak mi je i Bečkerek logičniji od Zrenjanina i sviđa mi se. Ne bih imao ništa protiv da se grad tako zove, bez obzira što ime nije na srpskom jeziku.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice