Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#6 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moja Prica - 26.02.2007, 10:48

Robertova zena je mnogo vremena provodila na internetu. Volela je da chatuje i tako je jednom uopznala Martina, koji je bio vrlo zanimljiv covek. Toliko je Martin, Robertovoj zeni bio zanimljiv da je posle mesec dana chatovanja i dva tajna susreta odlucila da se razvede od Roberta i da ode da zivi sa tim Martinom.
Robertu se predlog nije uopste svideo i isprva je trazio objasnjenje i pokusavao da je odvrati. Celu jednu noc (prve posle njene objave da hoce razvod) su razgovarali u krevetu i ona mu je detaljno objasnjavala kakoje druzenje sa Martinom veoma vazno za nju, veoma dobro za sveobuhvatan razvoj njene licnosti.
Neke aspekte objasnila je jako detaljno, detaljnije nego sto je Robert zapravo zeleo da cuje. Od nekih pikanterija hvatala ga je jeza i osecao se, slusajuci ih, bednim i ponizenim.
Razgovor nije bio mnogo plodotvoran. Robert bi pokusavao da je odvrati recima da njega Roberta, ona poznaje, da on moze da se promeni ako ona nije zadovoljna, da Martina ne poznaje dovoljno, da mozda i taj Martin ima svojih losih strana, ali nije vredelo. "Svako za sebe bira najbolje, svako grabi svoju sansu iako me volis, treba da budes srecan sto mi je sa Martinom dobro i uzbudljivo". Na kraju se Robert slozio, predao. Sledeceg dana, Robertova zena je otisla, vodeci sa sobom njihovog sina i malo stvari, u jednom koferu. Za ostatak, rekla je, vratice se sigurno kada se zavrsi brakorazvodna parnica.

Taj dan Robert nije otisao na posao. Rekao je svima da je bolestan, a kada je pala noc legao je ispred televizora. Okretao je dugo kanale, nije mu se islo u spavacu sobu, nije zeleo da ugleda taj prazni bracni krevet kao i mali krevetac njegovog sina.
Oboje su mu sada jako nedostajali, tako strasno da mu se cinilo da mu neko pritiska vrhom kisobrana zeludac, tako je to gadan bol bio.
A na jednom od kanala isao je Robertov omiljeni film o Dzems Bondu. Taj covek nije bio kao Robert, bio je mocan i bogat i slavan, vozio je neobicne automobile, sve mlade i zanimljive zene su jurile za njim, ali, kako je Robert primetio, (Bond) ipak nije imao porodicu. A da je imao, ko zna kako bi on prosao pored sve obuke i sposobnosti koje je imao za zanimanje Tajnog agenta. Bez obzira, bilo je zanimljivo pogledati ponovo taj film, kako se agent u sluzbi Njenog Velicanstva bori protiv raznih negativaca i uspesno ih pobedjuje, slamajuci usput mnoga zenska srca.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice