Pa moje curice nikad nisu imale strah od lekara,uvek su rado isle jer kad su bile bolesne,sta ja znam upalu grla,otitis,te bolesti su jako bolne i jesu nepodnosljive,pa cak one kazali "mama hajmo kod doktora",ja razumem da ima puno deca sto im je strah od lekara ,ali zato sto su lekove agresivni ili pregledi pravo mucenje,mene licno ne moz odvuci do lekara,jer kad sam bila mala,svaki put kad me mama vodila,busili mi guzu da vec nisam znala kako da sedim,izem mu igle,pa nazalost ima punih bolesti sto traze jako neugodne preglede,pa cak i kad se vadi krv,jadna decica

ali se mora lepo objasniti decama da je to neophodno i da ce biti bolje,ako su lekovi odvratni e pa to nek svako izmisli kako ce dati detetu jer ova moja mala nikako da pije lekove bez

vise ispljuje nego sto popije,pa tek kapi za oci,jooooj,prave muke sam imala s njom,starija ne ,ona sasvim drugacija,ona voli lekove,svasta bi popila,jedva ceka da se prehladi pa trci u apoteku za bilo sta,tako srecna zamucka pa odma se oseca bolje,ja kazem da je malo hipocondriaka..

kad meni boli glava samo pijem kafu....