Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#3 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 12:18
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moja Prica - 24.02.2007, 04:33

Na slici je ona, tamna traka prelazi preko njene gole guzice. I to je uglavnom sve.
Na bilobordu kazu da je to sexy da bas tako treba za Docek.
Dalje kazu da se ona prethodnog dana izdepilirala. I da je on pozajmio motor od brata, a da njoj nije prijalo da se polu-gola vozi kroz noc.
Prica se da ga je odgurnla na krevet glumeci strast. On je slozio lice da bude pravi macho.
Sedeo je i gledao, a ona se skidala. Posto je mnogo pio te noci, u kratkom vremenskom periodu u kome je ona otisla u wc da obrise jos jednom velike usne, on je bespovratno zaspao. Hrkao je kada je usla. Nije bila tako mnogo razocarana jer je snosaj za nju jako bolan. Onako gola i skupljena na krevetu u prohladnoj noci pokusavala je da zaspe.
Mislila je kako je sve prazno i kako i ne oseca da zivi i kako bilbordi uglavnom ne govore istinu.
Spavali su dalje par sati do zore i onda su popili jos samo kafu. Boleo ih je zeludac.Oboje.
A krovovi su se blistali. U vazduhu nesto novo. Devicanska cistoca. Ledeni raj.
Zbog pijanstva on je bio malo nesiguran na motoru i nije primetio veliki kamion, "Volvo",kako kazu ocevidci.
Vozac kamiona bese malo nervozan jer je vozio za praznik i zato i nije zakocio bas na vreme. Tockovi su brzo presli preko njihovih tela. Nisu ni osetili da umiru.

nomen est omen

Poruku je izmenio A6quattro, 24.02.2007 u 08:30.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice