Pregled pojedinačne poruke
Zabranjeno Pušenje ili No Smoking Orchestra?
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 26
Zabranjeno Pušenje ili No Smoking Orchestra? - 04.05.2006, 23:21

Verujem da je svako od nas bar jednom u životu pevušio "Pišonju i Žugu" i "Zenicu". Što se mene tiče, pevušio sam i razne druge Neletove pesme, čak sam bio i na nekoliko koncerata. E, onda je Nele ušao u pubertet sa 35 godina i odlučio da počne da se bavi nečim drugim (čitaj: proserava) i uspeo je da skenja sve što je nekih 15 godina radio. Počeo je sa "Emirom Pipom i njegovom ekipom" da pravi muziku za Brazilce, Peruance, Irance i ostale Indijance (SQUAW ništa lično ), a vernoj publici pljunuo u lice. Bio sam u Beogradu kada je sa Borom slavio 20 godina postojanja i kada je zapevao "Đinđi minđi bubamaro..." sasvim opravdano je zaslužio linč publike koja je željno čekala hitove poput Pišonja i Žuga, Hadžija ili bos, S one strane ulice, Nedelja kad je otišao Hase itd. Hvala Bogu, pa se posle 3 pesme sam sklonio sa bine. Evo, sada sam se opet iznervirao.

Elem, pitanje je sledeće: da li vam se više sviđalo Zabranjeno Pušenje ili No Smoking Orchestra?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice