Tema: Jao pao!
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Jao pao!
staro
  (#7 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Jao pao! - 23.02.2007, 19:15

Citat:
Tigerlily kaže: Pogledaj poruku
Ako mi je stalo do njega, pružam 1001 šansu .
E sad, ovo u teoriji jako lepo zvuči...

Ali šta raditi u situaciji kada se mesecima neprekidno dešava ista situacija...

pa ne pomaže ni "dodatna" stimulacija...
ne pomaže ni pokušaj razgovora jer se dragi ponaša kao da je sve sasvim ok...

Prvo daš vremena..kontaš - ok, zna to da se dogodi i kada je previše umoran, nervozan, čak i kada je previše uzbuđen (ako tako nešto postoji ), i on je samo čovek pa pomisao da će nešto krenuti po zlu, obično dovede do toga da zaista i krene po zlu
Zagrliš ga nežno, nastaviš da ga maziš..pa kreneš u akciju ponovo, taman kada osetiš da je spreman...

Situacija opet ista...

Onda uđeš u fazu kada misliš da je premalo uzbuđen..pa počneš da sumnjaš u samu sebe..kažeš neću da navaljujem, neka se dogodi kada On to bude hteo...
I tako bude...On krene - ali ne ide, opet isto...
Ti šnjuraš internetom, tražiš i čitaš raznu medicinsku literaturu kako bi se potkrepila činjenicama pre nego što se upustiš u razgovor na tu temu...
Skontaš - ok, može biti problem fizičke prirode, može biti problem psihe...
Ajde da pričamo, vidimo šta je u pitanju - pa damo još jednu, pet ili desetu šansu da se stvari poprave...

Jok...on te gleda belo u smislu: šta ova ovde ispred mene lupeta?

Neće da priča...neće čak ni da pokuša da se problem reši...gura ga pod tepih (na problem mislim, za sve one sa pokvarenom maštom ) i isključuje te iz svog sveta...a tebi je stalo...do njega, ali i do sexa sa njim...

Šta onda - da li neograničen broj šansi zaista može da pomogne?

Izraziti sam protivnik histerija na ovu temu..pao pa pao..dešava se..
Dešava se i da meni nije do sexa...normalna stvar..nema drame...

Ne treba ni dramiti ako ova situacija nije izuzetak već pravilo...

Ali treba pokušati da se problem reši...zbog oboje...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice