Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Noćne polucije
staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 16:34

Citat:
Imate li erotske snove? Koliko ih često sanjate?
Kakvo oni za vas značenje imaju?
Naravno da sanjam.
Pa sanjam ih otprilike jednom mesecno eventualno neki mesec preskocim. Verovatno to ima veze sa zenskim ciklusom i periodom ovulacije, kada smo jelte sve mi devojke posebno nalozene. Pa jedino znacenje ovih snova je da mi treba sex pod hitno.

Citat:
Kakvi su vaši noćni izleti u zemlju fantazije? Da li u njima isplivaju vaše potisnute želje ili emocije na površinu? Vodite li ljubav u snu sa nepoznatim osobama, bivšim partnerima, sadašnjim partnerom, nekim poznatim koga jako želite, nekom javnom ličnošću ili "osobom sa postera"?
Konkretan sex u snu sam imala uglavnom sa nepoznatim osobama, par puta sa devojkom ali vecinom sa muskarcima. A kada su u pitanju bivsi, sadasnji partneri uglavnom je samo nagovestaj sexa, ali ne i sex. Mozda pre neka bliskost. A poznatu osobu sa "postera" i televizije nisam nikad sanjala u sexi scenama. Hm... cudno

Citat:
Jave li vam se u snu neke ideje koje kasnije sprovedete na javi?
Ne javljaju mi se nikakve posebne ideje jer osecaj uzbudjenosti preovladava pa se samo prepustim i ne razmisljam.

Citat:
Odsanjate li čitav film ili vaš partner iščezne u toku ili odmah nakon sexa? Sanjate li možda samo neke određene delove tela?
Nepoznate osobe vrlo cesto isceznu, a ove sto poznajem obicno i posle eroticnih momenata budu tu prisutni i u daljem razvoju dogadjaja u snu.
Ne sanjam neke posebne delove tela.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice