Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Overdressed
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Overdressed - 23.02.2007, 16:11

Citat:
zatim da se ne ustrucava da nosi stikle dvanaestice od ranog jutra
Pa, obila bih sve štokove po kući a pitanje je i da l' bi mi glava ostala na ramenima i ovako je sevam o šta stignem. Odmaram ligamente i tek ponekad mi dune da se štikliram, ranije sam to mnogo više praktikovala. Meni ne trebaju ni štikle ni suknja 24/7 da bih se osećala ženstveno ili sexy. Ravnu obuću mnogo više volim. Baletanke specijalno.

Nokti su mi uvek nalakirani (i ruke i noge), kosa mi je uvek čista, dlake po licu ne gajim, frizura - kakva je takva je moja je ( )...

Ništa ne čuvam za specijalne prilike. Nikada nisam imala te radove. Parfeme koristim svaki dan, bez obzira da li sam u kući ili nisam. Veš takođe. Ni garderobu ne delim tako.

Ja ne mogu da se svrstam ni u jedan stil. Ja ću se danas obući kao indijanac, sutra kao kauboj, prekosutra vamp, onaj tamo dan sportski, pa kao vojnik itd... kako sam raspoložena. Ne volim uniformisanost, jednoličnost i preslikavanje, uvek sam imala svoj fazon i obavezno neki detalj (ili više njih ) po kojem me možeš prepoznati iz aviona. Ne uklapam se u masu, jednostavno... sedela kući ili ne. Uopšte sam osoba koja bi mogla da obuče i kartonsku kutiju od zamrzivača i to da ponese dobro i od toga napravi fazon. Može neko natovariti extra krpice na sebe, ne znam kakvu firmu, a da pritom ne ostavi utisak kakav želi. Ličnost nosi garderobu.

Mene iskreno zabole kako se oblače ostali a i zabole me šta da l' ostali imaju nešto da kažu za moj outfit. I da l' sam overštagod.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice