Citat:
zatim da se ne ustrucava da nosi stikle dvanaestice od ranog jutra
|
Pa, obila bih sve štokove po kući

a pitanje je i da l' bi mi glava ostala na ramenima

i ovako je sevam o šta stignem. Odmaram ligamente i tek ponekad mi dune da se štikliram, ranije sam to mnogo više praktikovala. Meni ne trebaju ni štikle ni suknja 24/7 da bih se osećala ženstveno ili sexy. Ravnu obuću mnogo više volim. Baletanke specijalno.
Nokti su mi uvek nalakirani (i ruke i noge), kosa mi je uvek čista, dlake po licu ne gajim, frizura - kakva je takva je moja je (

)...
Ništa ne čuvam za specijalne prilike. Nikada nisam imala te radove. Parfeme koristim svaki dan, bez obzira da li sam u kući ili nisam. Veš takođe. Ni garderobu ne delim tako.
Ja ne mogu da se svrstam ni u jedan stil. Ja ću se danas obući kao indijanac, sutra kao kauboj, prekosutra vamp, onaj tamo dan sportski, pa kao vojnik itd... kako sam raspoložena. Ne volim uniformisanost, jednoličnost i preslikavanje, uvek sam imala svoj fazon i obavezno neki detalj (ili više njih

) po kojem me možeš prepoznati iz aviona. Ne uklapam se u masu, jednostavno... sedela kući ili ne. Uopšte sam osoba koja bi mogla da obuče i kartonsku kutiju od zamrzivača i to da ponese dobro i od toga napravi fazon. Može neko natovariti extra krpice na sebe, ne znam kakvu firmu, a da pritom ne ostavi utisak kakav želi. Ličnost nosi garderobu.
Mene iskreno zabole kako se oblače ostali a i zabole me šta da l' ostali imaju nešto da kažu za moj outfit. I da l' sam overštagod.