Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Overdressed
staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.12.2008 23:51
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Overdressed - 23.02.2007, 15:50

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Sto se vas dve nervirate? Svako nosi ono sto mu prija. Ja nemam naviku da nosim stikle ali to ne znaci da imam naviku da mi je kosa prljava. I imam naviku da imam nalakirane nokte ali to ne znaci da cu svaki dan imati sjaj na usnama. Sve je to individualno. Ja se oblacim onako kako se osecam. A ovi sto pisu takve stvari to su samo ljubomorni ljudi koji i kad se doteraju izgledaju lose. Ili ne znaju da se doteraju da izgledaju dobro. Pa onda kao izmislili neki izraz overdressed i pljuju po ostalima.
Goldi mislim da nisi razumela...

Nije rec o sredjenoj i urednoj devojci vec onoj tip top sa kompletnom sminkom,markiranom odecom,napucanom maximalno koja je od jutra do sutra takva,koje sredjuje kucu(ako uopce to radi) tako odjevena,koja ni na vrata ne moze da izadje bez kile sminke na sebi...

Mislim sta reci za nekoga ko u 7 am izlazi vani odjeven kao za 9-10 pm

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice