Pa, iskreno, smeta mi sama činjenica da sam došla u situaciju da preispitujem svoje oblačenje i stil. Smeta mi i da me neko postavlja u grupu "Overdressed" samo zbog toga što je meni sasvim normalno da sam svaki dan, po ceo dan, u suknji - i to kratkoj! Meni je normalno da u sred bela dana nosim čizme na štiklu, tamne hulahopke, teksas kratku suknju i džemper... I teško mi je da shvatim da nekome to može da smeta. Kosu obično vezujem u rep, po danu se šminkam jako retko, jer imam osetljivu kožu pa je maksimalno štedim, ali su mi nokti uvek dugi i namazani.

Suknje i haljine ne čuvam za specijalne prilike, baš naprotiv... Nosim i trenerke i patike, i ne moraju biti neke extra, ali mi za njih treba specijalna prilika.
Dakle, ne smatram da sam overdressed, niti smatram da sam freak.

Oblačim se kako mi prija. Volim da nosim štikle. Trenutno nemam ni jedan ravan komad zimske obuće. Imam svega dva/tri para pantalona u ormanu, ali zato imam jako mnogo raznoraznih suknji. Patike služe za izlet do prirode, za neke akcije gde nije prikladno nositi štikle. Imam meru i jako pazim što se toga tiče. Do prve prodavnice idem obično maksimalno neuredna, ali ću se uvek upristojiti ukoliko idem malo dalje. Ne želim da se promenim, pa čak i pod rizikom da me proglase overdressed ribom...