Neleteh negde na ovu temu i zgrozih se
Citat:
Neka tamo kaže:
Ovako se naziva pojava kada je zena sredjena i doterana 24h dnevno-stikle od ranog jutra,sminka ceo dan,uvek dobra frizura...i kad kuva,i kad sprema kucu,i kad ide da baci djubre i kad se odmara i kad ide u grad,provod,shoping...
Overdressed ne podrazumeva napadnu i provokativnu garderobu i celokupan izgled tokom celog dana-da bi se devojka smatrala overdressed dovoljno je da uvek ima nalakirane nokte,cistu kosu i dobru frizuru,bar sjaj i maskaru,zatim da se ne ustrucava da nosi stikle dvanaestice od ranog jutra,da suknje i haljine ne cuva samo za specijalne prilike...
nije problem ni za trenerku i patike,ali onda moraju biti neke extra...
E sad ovo sve ustvari deluje potpuno normalno,ali je pocelo da se smatra fenomenom i dobilo svoje ime jer je danas nazalost sve vise devojaka koje se uopste ne sminkaju,ne nose stikle,kosa im je non-stop vezana u rep,cude se kad vide devojku u suknji,a sredjuju se samo u retkim prilikama za neke velike svecanosti...pa su takav stav i ponasanje
nametnule kao normalno i uobicajeno,a ovo tipicno zensko svrstale u fenomen pod imenom"overdressed"!?!?!!!
Ja sam jedna od tih i smatram da zena ne sme sebi da dopusti da bude zapustena,nezenstvena...
Sta vi mislite i ima li vas jos takvih moje dame?
|
Ja definitivno nisam jedna od tih i pre bi se iskreno upucala nego bila jedna od tih...
Jedno je biti cist i uredan a drugo biti freak
Sta vi mislite?