Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu...
staro
  (#13 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 19:20
Pol: Žensko
Godine: 27
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 23.02.2007, 03:01

Paaaa,desava se da se posvadjamo ali jos uvek nismo presli granicu nekog dobrog ukusa(ukoliko se ista i moze postaviti).Svadjamo se uglavnom oko sitnica ali to uvek po pravilu preraste u nesto krupno.Trudim se da se ne desava cesto,ali kad naidje...
Sto se tice parova koji upraznjavaju sex u zdrav mozak na javnom mestu i u drustvu,...da,poznajem ih ali mi ne predstavljaju problem sve dok ne pocnu da preteruju sa komentarima tipa:...aha,ti mene kao zadovoljavas,a ne dize ti se po 2 dana... ili ...jbg,bolje da radim u mrtvacnici,sretao bih bolje gole ribe od tebe... U takvim situacijama skontam da sam ja jos

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice