Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem?
staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 03:44
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem? - 23.02.2007, 00:59

Uglavnom na samom pocetku veze, kada se dvoje jaaako zaljube, oboje postaju extremno egoisticni. I zaboravljaju na sve ljude oko njih i samo se okrecu jedno drugom. I to onda traje mesec dana do nekoliko meseci i prosto se njih dvoje naviknu da imaju samo jedno drugo i odviknu se od izlazenja sa drustvom. To je normalna i cesta pojava. Posle tog perioda neverovatne zaljubljenosti gde se tezilo da non stop budu jedno sa drugim, pocinje da se shvata cinjenica da su zapostavili svoje prijatelje. I prijatelji polako nedostaju... I u tom momentu dolazi do problema. Jedna strana pozeli da izadje sa prijateljima bez njega/nje i posto to u poslednjih nekoliko meseci (otkad se poznaju ) nije uobicajena stvar dolazi do postavljanja pitanja. Kako? Zasto? S kim? Ljubomorisanje, nepoverenje.... Jednostavno ljudi u svezoj vezi nisu navikli da idu negde jedno bez drugog i svaka promena je sada katastrofalna.

Znaci ne radi se ovde samo o ovom slucaju u vezi, nego i generalno, ako neko uradi nesto sto se od te osobe nije ocekivalo ili ta osoba nije to radila ranije nastaje zaprepascenje, komentarisanje, gundjanje....
Zato ja sa mojim dragim od starta veze imam odnos takav da ja imam svoje prijatelje, on ima svoje, ponekad mogu to biti zajednicki prijatelji ali uglavnom ja volim da sam sama sa mojim prijateljima. A i nije isto kada se zajedno nadjemo sa recimo njegovim prijateljima. Jer meni moze biti dosadno recimo, a njemu je bezveze da me ostavi da se dosadjujem, a da je sam sa prijateljima bilo bi mu extra. Tako da to treba razjasniti odmah na samom pocetku veze razgovaromom sa partnerom. Naravno ako na pocetku veze niste pricali o tome jer nije bilo vremena, nije kasno razgovarati o tome i posle 4. meseca. Naravno treba naglasiti i to da ako je neko od to dvoje vec bio sklon varanju u vezi, da ma kakav razgovor vodili uvek ce biti nepoverenja sa druge strane.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice