Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabranjena Ljubav
staro
  (#7 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 21.02.2007, 18:11

Ulazeću u brak ili zajednički život uopšte sa nekom osobom, mi verujemo da sa njom imamo sigurnu budućnost, odnosno u tom smo trenutku sigurni da je baš ta osoba za nas prava...Niko mi ne može reći da je stupio u brak a nije verovao da je to za ceo život i da je to ta sigurna budućnost..

Međutim, kako niko nema tapiju na večnu sreću, a najmanje je ta tapija personifikovana u potpisanom papiru u opštini ili crkvi, tako se može dogoditi da sigurnost i nije više tako sigurna.
I da se baš tada pojavi neki drugi princ na belom konju i da nam se na tren učini njegov konj i on sam prvo zanimljiviji, pa bolji, pa sigurniji...

Kako je to Zviz lepo rekao - Najlakše je zbrisati...
posebno kada imaš sa kim i kada imaš gde!

Pre nekoliko meseci jedna meni draga osoba imala je krizu ove vrste. Zasićenje u odnosu, neka vrsta rutine koju nam život u jednom momentu nametne a mi pristanemo, ili ko zna šta već - doveli su ga u stanje da poželi nešto drugo...
Molila sam ga da razmisli...da pokuša da se vrati u sve one trenutke koji su i doveli do odluke da svoj život deli baš sa tom osobom..a ne nekom drugom..
Da se seti svih njenih lepih strana, da pokuša ponovo da pronađe lepotu njene duše i njenog karaktera, sve ono zbog čega se kraj nje budi...
Da zaboravi tu neku drugu koju nosi u mislima, da je eliminiše iz svojih dana i da da novu šansu onoj koja je pored njega...

Ako u tome uspe - odlično!
Ponekad mi se čini da nam se nameću izazovi "zabranjenog voća" tek da bi nas podsetili šta imamo i ponekad učvrstili vezu koja je počela da popušta...
Ako ne - onda neka pokupi kofere i put pod noge. Ali nikako da ne započinje novo a nije završio staro.

Danas mi je drago što su još uvek zajedno...
Da li će biti "večno"...nemam pojma
da li je budućnost sigurna...nije 100%

ali se vredi potruditi da bude...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice