Niko ne pripada nikome,prema tome ne mora se celog zivota vezati se za jednu osobu,da objasnim malo,ako neko se "zaljubi"i u braku je,u neku drugu osobu,to znaci da ta "prava ljubav"u braku ne postoji,jer kad kazu "u braku sam,volimo se"nije istine,to je slaba ljubav,vise prijateljstvo i postovanja,jer kad je neko zaljubljen/u braku,ne verujem da ima mesta druga osoba,da objasnim malo ta zaljubljenost,ako ima u braku sve sto se zeli,postovanja,slaganja,ljubav,..itd..ne pada se na pamet da se probude bilo kakve osecaji prema drugoj osobi,ali ako se to desi,moze biti samo dve stvari,jedno:seksualna privlacnost(koja u braku nije zadovoljavajuca)i druga:pronaslo se odgovarajuca osoba,u tom slucaju najbolje je miran razvod(neki muskarci tesko podnose razvod,a i neke zene)jer onda taj brak nema nikakve sanse,niti je lepo niti je prijatno,ni nista,samo je,hm,bez veze....e sad ima koje kazu,ne bi se razveo/la,pa hajde celog zivota cezni za drugog,zivot je kratak,ako naidje odgovarajuca osoba,i misli se da je ta prava "ljubav"jedino sto ja kazem:napred (eh,ovo je samo moje misljenje)