Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabranjena Ljubav
staro
  (#3 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 15:55
Pol: Žensko
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 21.02.2007, 13:47

Niko ne pripada nikome,prema tome ne mora se celog zivota vezati se za jednu osobu,da objasnim malo,ako neko se "zaljubi"i u braku je,u neku drugu osobu,to znaci da ta "prava ljubav"u braku ne postoji,jer kad kazu "u braku sam,volimo se"nije istine,to je slaba ljubav,vise prijateljstvo i postovanja,jer kad je neko zaljubljen/u braku,ne verujem da ima mesta druga osoba,da objasnim malo ta zaljubljenost,ako ima u braku sve sto se zeli,postovanja,slaganja,ljubav,..itd..ne pada se na pamet da se probude bilo kakve osecaji prema drugoj osobi,ali ako se to desi,moze biti samo dve stvari,jedno:seksualna privlacnost(koja u braku nije zadovoljavajuca)i druga:pronaslo se odgovarajuca osoba,u tom slucaju najbolje je miran razvod(neki muskarci tesko podnose razvod,a i neke zene)jer onda taj brak nema nikakve sanse,niti je lepo niti je prijatno,ni nista,samo je,hm,bez veze....e sad ima koje kazu,ne bi se razveo/la,pa hajde celog zivota cezni za drugog,zivot je kratak,ako naidje odgovarajuca osoba,i misli se da je ta prava "ljubav"jedino sto ja kazem:napred (eh,ovo je samo moje misljenje)

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice