Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ljubav na prvi pogled
staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 19.02.2007, 12:12

Jao..ja ne verujem...nikako...

Mislim da bih pre poverovala u bajku o Crvenkapi nego da postoji ljubav na prvi pogled...
Meni treba (i treba i treba i treba) vremena da se razviju osećanja tako da se taj neki On najčešće pokupi i ode pre nego što uđemo u fazu ljubavi...

Nisam zaljubljive prirode, čak šta više, toliko sam nepoverljiva da na odnos sa muškarcem koji mi se dopada (stvar čiste hemije ili hormona )uvek posmatram sa određene distance pokušavajući da nađem šta ne valja, potrudim se da testiram sebe da li mogu to da prihvatim...
nije neka podloga za "prvi pogled"...

Mada imam jedan slučaj u svojoj mlogo bliskoj okolini da su se spazili u lifu ...otišli na kafu umesto na fax ...venčali se za tri meseca ...danas su već 14 godina u braku i to dobrom braku

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice