Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi
staro
  (#9 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi - 17.02.2007, 17:01

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
I nekad mi bash taj platonizam nedostaje... jer su ljudi mnogo iskreniji,opushteniji kad nema bash tog direktnog,vizuelnog kontakta...
Lepo je sto cenis uzvisena osecanja i misli, ali ne moze se ziveti od platonizma.
To je matrix... ja bi potpun, realan zivot..., a to sto ti ne dostaje u stvarnom zivotu, neces nadoknaditi na forumu

Utome je i poenta, da bekneš kad si u vizuelnom kontaktu.... naravno da je lakse poslati SMS nego nazvati devojku...nema mucanja, nema improvizacije, nego srocis, pa saopstis...bezveze....ja ne volim takvo obracanja... to je ako si "sissy"
Ljudi mogu biti iskreniji na forumu, ali je tvoje saznanje o njima nepotpuno. Internet je prepun podštapalica, pretvaranja i nepoverenja.

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice