Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi
staro
  (#7 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi - 17.02.2007, 11:19

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Zapravo, zanima me da li vam se nekada dogodilo da na ovaj, ili možda neki sličan način, ostvarite platonsku vezu sa punim prisustvom emocija?
Veza ostvarena putem kuckanja ovog tipa, po meni lično je najjača veza koju dvoje može ostvariti.
Lako je (dobro, ne baš lako, ali u svakom slučaju lakše) videti u nečijim očima da li je tužan, sretan, ljut..da li se smeje ili plače...lako je prepoznati nervozu u njegovim pokretima ili uzbuđenje u glasu ili na licu...
A kada si u stanju da sve te emocije prepoznaš iz crnih (ili roze ) slova na monitoru..to ipak znači nešto više...
Pristalica sam mišljenja koje je iznela Bilica - svi se mi ovde "krijemo" iza nekih nickova ili avatara i generalno bi trebalo da smo opušteniji i iskreniji, trebalo bi da se brže i spremnije otvaramo jedni drugima i to ne sa tim ciljem, već samo i isključivo sa ciljem da kažemo ono što mislimo (prevaranti brzo pokažu svoje pravo lice )...te tako možemo osobu upoznati potpunije nego pri fizičkom kontaktu...

Međutim, reči, posebno napisane, bez boje i tona glasa, bez izraza lica, mogu biti i pogrešno protumačene...zato smatram:

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Da li su ove veze osuđene na rok trajanja i da li bi nam u nekom trenutku na kraju ipak zafalila ta fizička prisutnost?
da definitivno veze ove vrste imaju rok trajanja i u nekom trenutku će nam zasigurno biti neophodan i pogled i dodir..glas i izraz lica.

I da odgovorim na pitanje - da, dogodila mi se čista, najčistija platonska ljubav preko interneta koja je prerasla u upoznavanje i danas mogu reći da imam velikog i dobrog, ako ne i najboljeg prijatelja u ovom drugom, neću napisati stvarnom - jer i net je deo stvarnog života - fizičkom delu moje stvarnosti.

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice