Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zbog čega želite sex?
staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 17.02.2007, 10:34

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Uopšte nije retkost da ljudi žele seks iz razloga koji nikakve veze sa seksom i bliskošću nemaju
Svi razlozi za sex imaju veze sa sexom..bar za mene...

Ali nemoju uvek veze sa bliskošću...

Ima dana kada sam sama sebi taaaa-ko sexy...jednostavno se osećam tako fenomenalno, like a sex machine i jedva čekam da ga zgrabim i da ludujemo onoliko koliko "prilike" dozvoljavaju...i to nema veze sa bliskošću...
mislim...tj sigurna sam da su čuveni hormoni u pitanju

Opet, ima onih dana kada se ne osećam kao u prethodnom pasusu...
Tada je izvor sexa samo i isključivo bliskost, odnosno emocije koje gajim prema Njemu...oni momenti kada ni ne pomišljam na sex, ali sklupčana pored Njega, dok ga lagano i (bar se meni tada čini) rutinski mazim...odjednom počnjem da osećam želju koja postepeno nadolazi i biva sve jača...

Sa drugim osobama ili parovima se ne poredim...tačnije nemam pojma šta rade jer me to i ne zanima...a ako oni krenu sa pričama, nikada nisam sigurna šta je objektivno u svemu tome a šta plod ličnog doživljaja tih trenutaka o kojima pričaju...možda to i nije bilo taaaako dobro sa moje tačke gledišta ali je važno da je njima bilo super...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice