Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koji je vaš ugao?
staro
  (#5 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Koji je vaš ugao? - 16.02.2007, 19:19

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Dakle, da li je vas pristup problemima uslovljen vašom profesionalnom orjentacijom?
Ne, nego je moja profesionalna orijentacija uslovljena mojim pristupom problemima. Čitavog života za mnom i ispred mene ide jedno veliko: "a što?" I sada sam tu, pokušavam da otkrijem što i kako...

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Odgovarate na pitanje npr. sta je život, možete imati ekonomski, politi?ki, umetni?ki, nau?ni ili neki drugi pristup? Koji je vaš pristup??
E tu već totalno menjam pristupe i uglove. Tu više nisam ono profesionalno ja, tu se prepliće mnogo različitih ja, u zavistnosti od pitanja, tada sam i umetnik i filozof i sve ono što nisam po definiciji (mada negde u podsvesti tinja želja da postanem, u drugom delu života možda...). Nekada, samo ponekda mi iskoči neka profesionalna fraza, ali najčešće kada se zezam ili kada hoću da zbunim protivnika.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice