Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Trema i sta sa njom
staro
  (#9 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Trema i sta sa njom - 16.02.2007, 16:22

Cesto imam tremu, u svim pomenutim situacijama! Kad god je prisutna, gledam da je iskoristim na pozitivan nacin, trudim se da je usmerim u pravi put! Nekad to i ne uspe, ali u vecini slucajeva deluje!

Utakvim trenutcima cesto sebi govorim: " iskoristi strah da bih istakla ono sto treba, tog momenta" ili razmisljam o drugim stvarima, trudim se da me taj strah nikad ne nadjaca, jer to su situacije kad se blokiramo. Pozitivna trema je uvek ok i kad je nema onda se pomalo zabrimen jer tad sigurno nesto ne stima, ne valja biti ni previse opusten!

Nervira me kod sebe sto pre samog dogadjaja, dan, dva imam neki neobjasnjiv osecaj, kao predtrema, glupost, ili noc pre, redovno se ne naspavam jer razmisljam o tome! Dobro to je sad vec do mene, ali i to se trudim da saniram, uz vezbanje, polako mi i uspeva!

"Ako sad postoji nesto sto mogu da ucinim u pogledu svoje buducnosti, ucinicu to! Za sad, neka sve ide kako ide, i uzivacu u sadasnjem trenutku, jer me je zivotno iskustvo naucilo da na stvari mogu da uticem tek kada se dese, nikad pre toga.."

Antoni De Melo

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Poruku je izmenio Ivana-psy, 16.02.2007 u 16:28.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice